Dupa ce in 2016 am sarbatorit berea craft la inceput de toamna si am declarat impreuna ziua de 4 septembrie ca ziua nationala a berii craft, anul acesta deschidem sezonul de bere altfel la inceputul verii! Cea de-a doua editie a Bucharest Craft Beer Festival va readuce productia de bere la nivel de arta, cu licori artizanele ce vor satisface cele mai pretentioase gusturi.
Bucharest Craft Beer Festival 2017 va avea loc intre 9 si 11 iunie, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 – 164), iar biletele s-au pus in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe IaBilet.ro, la pretul de 17 lei biletul de o zi si 45 lei abonamentul.
De asemenea, organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 2 iunie, abonamentele vor avea pretul promotional de 39 de lei.
Fenomenul berii artizanale a inceput in bucatariile si garajele oamenilor, care au invatat sa isi prepare propria bere, dar nu s-au multumit cu atat. Ambitia lor a dus la o adevarata revolutie a berii artizanele, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate si experiment. Bucharest Craft Beer Festival i-a adunat pe acesti oameni creativi intr-un singur loc, pentru un regal de arome si gust, iar editia din 2017 va fi si mai diversificata, cu cea mai buna bere craft din Romania, dar si de peste hotare.
Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare speciala, unele deja cunoscute, altele noi si neasteptate. Pe langa bere, vedeta evenimentului, festivalul propune si diverse tipuri de cidru si mancaruri deosebite, si ele diversificate fata de anul precedent. De la mancare mexicana sau burgeri gourmet, la barbeque texan si pizza artizanala, oferta culinara a festivalului va intregi pe deplin gustul aparte al berilor.
In plus, va asteptam cu:

– Targ de viniluri – muzica buna la preturi pentru toate buzunarele;
– Barber shop;
– Concerte si DJs, in fiecare zi;
– Multe surprize si concursuri!
Trupele care vor canta in cadrul festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp, alaturi de starurile evenimentului – berile!
Programul evenimentului se prezinta astfel:
– Vineri, 9 iunie: 17:00 – 23:00
– Sambata, 10 iunie: 12:00 – 23:00
– Duminica, 11 iunie: 12:00 – 23:00.
Bucharest Craft Beer Festival 2017 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC!
Accesul la Bucharest Craft Beer Festival 2017 se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
Bucharest Craft Beer Festival 2017 este un eveniment organizat de Mixtopia – LIVEPRO Events.
Sustinut de RADIO GUERRILLA
Sponsor: Kaufland
Facebook: facebook.com/BucharestCraftBeerFestival
RSVP: acebook.com/events/1551304184882037/
Web: mixtopia.ro/craftbeerfestival/