Povestea Amistad incepe cu un arhitect, un inginer si un designer care s-au apucat din senin sa faca niste bere. Primisera ei de la niste prieteni maistri berari de pe alte meleaguri, cateva retete imbunatatite si luate la pila pana aproape de perfectiune. Si uite asa, incet, cu grija si rabdare, le-au infaptuit una cate una, Si nu mica le-a fost mirarea cand, cu inima cat un purice, le-au gustat. Apoi, ce sa vezi?! Era buna! Atat de buna incat mai ca nu le vedea sa creada si si-au spus printre sughituri: “Ba, n-are cum! Poate nise pare noua. Dupa atata truda, e normal sa ne placa, doar e ca si copilul nostru, nu? Hai mai bine sa vedem ce zic si altii!”

Asa ca au facut un ospat mare la care au invitat pe toti prietenii lor si pe prietenii prietenilor lor si le-au dat sa incerce din comoara aurie, cat le-a trebuit si din toate soiurile ce-au poftit.

Asa au aflat Catalin, Doru si Bogdan ce minunatie iesise din mainile lor si atunci le-a fost clar ca lumina zilei ca trebuie sa o imparta cu lumea toata.

Ei bine, drag prieteni, de atunci arhitectul o (re)inventeaza, inginerul o calculeaza si designerul o deseneaza sa fie gustoasa, echilibrata si frumoasa! Iar povestea intreaga o puteti afla cum altfel decat la o bere, in timp ce ne imprietenim.

Amistad vine la Bucharest Craft Beer 2018 cu:

Brown IPA – American Brown Ale
Indian Passion – Ale
India Pale Ale – IPA
Patriot Ale – American Pale Wheat Ale
Spicy Chocolate – Chili Pepper Ale
Brit Porter – English Porter
Red Ale – american amber ale