Folosindu-ne experienta de berari romani si folosind retete originale ale Artizanii Berii, incepand cu 2017 ne-am propus sa dezvoltam beri artizanale gustoase si accesibile tuturor romanilor.

URBIS si Haramin sunt beri craft, nepasteurizate, nefiltrate, dublu fermentate timp de 8 saptamani, cu refermentatie in sticla si un termen de valabilitate generos, de 24 de luni.

Retetele originale ARTIZANII BERII sunt puse in practica in beraria “Val-Dieu”, un loc infiintat in anul 1216, cu o traditie de peste 800 de ani.

Cultura berii si locul productiei berilor URBIS si HARAMIN au fost certificate si incluse in 2016 de catre UNESCO in Patrimoniul Cultural Intangibil al Umanitatii.

Haramin

Bere cu suflet liber©, Haramin, reprezinta spiritul vitejilor, haiducilor, cantati si de V. Alecsandri.

Tipul berii este BELGIAN IPA (India Pale Ale), o bere aramie care imbina ingredientele de calitate si trei tipuri de hamei intr-o fermentatie de opt saptamani, rezultatul fiind o experienta unica inca de la prima degustare. Refermentarea in sticla creeaza o carbonatare placuta si plina, ce te ajuta sa simti aromele fructate care se dezvolta progresiv, lasand in urma un gust revigorant, usor amarui.

330 ml, 5,5% alc. vol.

URBIS

Bere cu stil urban©, URBIS, semnifica orasul etern, asa cum este denumita in istorie Roma antica.

Tipul berii este GOLDEN ALE, o bere blonda, gustul sau special fiind obtinut prin fermentarea timp de opt saptamani si folosirea hameiului aromatic. Ingredientele si materiile prime folosite provin din sase tari europene: Cehia, Germania, Belgia, Franta, Polonia si Romania. Prin ingredientele sale 100% naturale si refermentarea in sticla, berea URBIS creeaza o efervescenta fina in paharul tau.

330 ml, 6% alc. vol.

Artizanii berii vin la Bucharest Craft Beer Festival 2018 cu:

Haramin – Belgian IPA
Urbis – golden ale