Intr-o fabrica mica din cartierul Crangasi, am investit cateva mii de euro ca sa simtim din nou gustul berii pe care o beam seara la scara blocului, si energia cartierelor bucurestene in care au copilarit unii dintre noi. Am ales sa punem etichete cu numele cartierelor Capitalei si sa vindem produsele in barurile si cafenele din Centrul Vechi si de pe Calea Victoriei si practic… in tot Bucurestiul.

Ideea businessului a venit discutand “la un pahar de bere” cu prietenii, tanjind dupa gustul berii de altadata pe care o beam vara in fata blocului: usoara, proaspata, gustoasa, care sa te racoreasca, si niciodata indeajuns pentru toti. Ne-am amintit nostalgici de berile de cartier, Rahova, Cismigiu, Bragadiru etc… Ne-am organizat in scurt timp ne-am documentat si asa am pornit la drum.

  1. Lager (Pantelimon & Rahova)

Culoarea deschisa (galben) si tulbure curata nasul cu un indiciu de hamei si de sulf tipic berilor lager. Corpul prezinta o efervescenta curata, racoritoare, de lunga durata, gust de malt, cu amaraciunea specifica.

  1. Ale (Drumul Taberei & Pantelimon)

Galben deschis, tulbure, un miros curat care aminteste de malt, un indiciu de flori. Corpul prezinta o efervescenta curata, racoritoare, care dureaza mult. Corp de malt, amaraciune specifica, cu un corp plin.

Bere Bucuresti de Cartier vine la Bucharest Craft Beer Festival 2018 (la standul The Beer Institute) cu:

Pantelimon – Lager
Rahova – Lager
Drumul Taberei – Ale
Pantelimon – Ale