Carol Beer – gustul regesc de odinioara!

Povestea Carol Beer isi traieste inca inceputul, gustul berii Carol este insa deja legendar. La nici un an de la lansare, berea Carol este apreciata la justa-i valoare oriunde are onoarea de a fi gustata.

Carol Beer nu este o bere oarecare, este expresia si framantarea unei generatii. Gustul Carol s-a nascut din dorinta noastra, a catorva romani din Basarabia, de a face in Tara o bere care sa-i uneasca pe romani, de-o parte si de alta a Prutului, in jurul unei bauturi facute cinstit, cu respect pentru istorie si traditie.

Berea Carol s-a nascut in an Centenar, anul in care amintirea implinirii idealului dintotdeauna al romanilor este mai vie ca niciodata. La fel ca maretia anului de glorie, ne dorim pentru Carol Beer, la 100 de ani distanta, un inceput si un viitor demn.

Inspiratie ne-a fost cel dintai rege al Romaniei, Carol I, exemplu de statornicie, viziune si demnitate. Un simbol mai potrivit decat leul pentru a onora acest nume regal nici nu poate fi. Prin urmare, leul troneaza pe fiecare sticla de bere Carol, semn al suprematiei si garantie al gustului regesc.

Carol Beer este o bere artizanala, de calitate superioara, este berea pe care o faceau romanii de odinioara, a caror maiestrie ne este si astazi exemplu.

La fabrica de bere Carol muncim cot la cot cu maestrul nostru berar, a carui pasiune si profesionalism ne este inspiratie in fiecare zi.

Avem curajul de a produce o bere cu personalitate si disciplina de a o face cum se cuvine – in tihna, cu respect pentru amatori, cu responsabilitate pentru cunoscatori. Incercati-o si voi! Veti fi incantati!

Carol Beer vine la Bucharest Craft Beer Festival 2018 cu:

Weizen
Premium Lager
Pils Premium
India Pale Ale
Red Ale