La fel cum mergeti la pompa si va alimentati cu combustibil de 50, 100, 200 de lei sau va faceti plinul, exact la fel este si la noi, puteti alimenta cu 0,5, 1, 1,5, 2 litri sau sa va faceti plinul, doar ca pe post de combustibil la noi va alimentati cu BERE ARTIZANALA, BERE VIE, BERE NATURALA, fara conservanti, fara coloranti sau alti potentiatori de aroma si gust, mereu proaspata si rece.

Prima retea de magazine in Romania specializate in vanzarea de bere vie (bere artizanala) in regim de imbuteliere direct in unitate. Fiind produs perisabil, berea si mai ales berea artizanala (ce nu contine conservanti) are nevoie de conditii speciale de depozitare si pastrare, in acest sens magazinele sunt dotate cu camera frig, cu temperatura constanta si controlata de 5.5 grade – temperatura ideala de conservare in conditii naturale a berii. Fiecare unitate este dotata cu peste 30 de robineti, fiecare robinet este conectat la un singur sortiment de bere, ceea ce permite imbuteliere de bere artizanala in conditii optime. Ambalajul (pet-ul) este utilizat doar pentru transportul berii din magazin direct la locul de consum, sigur si comod, mentiune – berea nu este pastrata in pet.

Clientul nostru are posibilitatea de a degusta, de a alege cantitatea si sortimentul.

Albeer (Cahul)

Inspirata de traditiile cehesti, beraria Albeer a fost lansata in anul 2016 in Cahul de catre Eugen Albur care a facut studii de berar in Cehia si a decis sa axeze producerea sa pe beri de tip lager clasice. De atunci beraria a produs mai multe tipuri de bere, inclusiv Weizen, Pale Ale, IPA si chiar Baltic Porter. Dar ceia ce face beraria Albeer cu adevarat deosebita sunt berile lager traditionale, una dintre care a fost desemnata cu titlul Best Pale Lager la evenimentul Beer of Moldova 2017, unde a fost selectata prin degustare in orb din 40 alti beri de acest tip.

Elvis (s.Puhoi, r.Ialoveni)

Veteranul adevarat a berii artizanale din Republica Moldova, beraria Elvis din satul Puhoi, raionul Ialoveni produce beri deosebite din anul 1998. Initial, producerea a fost axata pe beri simple de tip lager, care totusi au avut mare succes prin zona satului. Dar odata cand s-au schimbat generatiile a berarilor, a sosit un val de experimentari cu tipuri de beri noi, mai moderne si intense. Astazi Elvis se mandreste cu un portofoliu larg de beri foarte interesante, ce se mareste cu fiecare nou experiment a berarilor din Puhoi.

Labrewtory (Chisinau)

Conceputa de doi americani pasionati de bere craft, Labrewtory a fost lansata prin 2017 si in foarte scurt timp a preluat o cota semnicativa a pietii de bere artizanala din capitala Republicii Moldova. Si e usor de intales, deoarece berarii au adus spiritul de inovatie si comunitate prin care se deosebeste cultra berii craft din SUA la Moldova, unde conceptul acesta pare totalmente diferit de ceia la ce s-au obisnuit consumatorii locali. Bere craft cu spirit american conceputa in Republica Moldova – aceasta e sloganul principal a berariei Labrewtory.

Tenemu (Chisinau)

Cea mai noua berarie pe piata Republicii Moldova, Tenemu a fost lansata de catre trei prieteni la inceputul anului 2018. Conceptul berariei este un simplu – de a produce beri interesante, pe care berarii as dori sa bea ei singuri. Si fiind trei persoane cu gusturi diferite, Tenemu produc beri diverse, placute si fiecare cu caracterul sau. Istoria lor poate abia incepe, dar deja viitorul pare sa fie un bun cu produse interesante si deosebite.

RomBeer vine la Bucharest Craft Beer Festival cu:

Albeer
11° Czech light lager
12° Czech light lager

Elvis
New England IPA
Russian Imperial Stout

Labrewtory
Saison
IPA

Tenemu
Peach Pale Ale
Brut IPA (collab cu Sunstone Alehouse)