Berea artizanala nu este un accident. La beraria Sapte Coline berea este produsa dupa retete verificate si dovedite in timp pentru a garanta acelasi gust premium in fiecare pahar. Atentia deosebita acordata fiecarui detaliu, precum si maiestria berarilor ofera consumatorului o bere corecta si plina de personalitate.

Sapte Coline PILS

Reuseste sa fie in acelasi timp apriga si delicata; aroma de hamei este puternica insa nu indeajuns de puternica sa acopere aromele secundare de malt.

Sapte Coline Triplu H

Este o bere proaspata extrem de racoritoare datorita procesului de hameiere la rece (dry hopping). Notele sale florale, extrem de aromate, o fac o bere perfecta de vara.

Sapte Coline Märzen

Aceasta bere de inspiratie Germana are un profil pronuntat dat de gustul de malt cu accente de caramel rezultat din reactia dintre amino acizi si zaharuri, reactie care ofera multor preparate prajite (painea prajita, carne pe gratar) gustul specific.

Sapte Coline Neagra

Este o bere de caracter cu un gust puternic, cu arome complementare de ciocolata, cafea si note subtile de vanilie si scortisoara, cu o textura cremoasa.

Sapte Coline vine la Bucharest Craft Beer Festival 2018 (la standul The Beer Institute) cu:

Sapte Coline PILS
Sapte Coline Triplu HSapte Coline Märzen
Sapte Coline Neagra