Cea de-a treia editie a festivalului BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL isi deschide portile vineri, 31 august, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162-164). Vor fi trei zile pline cu bere artizanala si mancare delicioasa, cu peste 140 de etichete de bere, cidru si craft soda, relaxare la iarba verde, si, evident, muzica buna cu sapte trupe si doi DJ-i.

Programul festivalului se prezinta astfel:

VINERI, 31 august

17:00 – ACCES
21.00 – 22:00 – concert THE MONO JACKS

SAMBATA, 1 septembrie

12:00 – ACCES
18:30 – 19:15 – concert THE DETAILS
19:45 – 20:30 – concert FiRMA
21:00 – 22:00 – concert COMA

DUMINICA, 2 septembrie

12:00 – ACCES
18:30 – 19:15 – concert DAYDAY
19:45 – 20:30 – concert JURJAK
21:00 – 22:00 – concert B.U.G. MAFIA – spectacol necenzurat

Si pentru ca mancarea delicioasa merge cel mai bine cu muzica buna, mai jos vi-i prezentam si pe cei doi DJ-i care se vor ocupa de atmosfera de dinainte de concerte: – Alt Om si NotSoCommonDJ (Electrocord).

La iesirea din festival, ca in fiecare an, publicul isi va putea cumpara, pentru acasa, berile pe care le-a degustat in timpul festivalului. Selectia de beri prezente in magazin va fi asemanatoare, daca nu chiar mai mare decat cea din festival.

Line-up-ul culinar al festivalului ii cuprinde pe ArrosticiniCamionettaDuma’s VanMaidan, Smokin’ PigSoho Fish&ChipsI,Bubble WaffleMrs. Lava si Puro & Bio.

Cea de-a treia editie BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL, singurul eveniment din Bucuresti dedicat in exclusivitate bauturilor artizanale, are loc intre 31 august si 2 septembrie, la deja cunoscuta locatie din Barbu Vacarescu 162-164.

BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL 2018 te invita sa incerci peste 140 de etichete de bere, cidru si soda, toate artizanale, fabricate de peste 45 de producatori din intreaga tara si din strainatate.

Unul dintre ingredientele de baza ale BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL este atmosfera creata de un public minunat. Pentru ca experienta sa fie si de aceasta data una foarte placuta, organizatorii aduc la cunostinta publicului cateva informatii utile:

 • Accesul se face pe baza biletului valid, o singura data, iar participantii vor primi cate o bratara (valabila o zi in cazul biletelor de o zi, sau pe toata durata festivalului, in cazul abonamentelor).
 • La intrare vor fi disponibile bilete si abonamente in puncte de vanzare autorizate de catre organizatori. Vanzarea si cumpararea de bilete in afara acestor puncte nu este permisa.
 • Accesul este gratuit pentru copiii sub 12 ani insotiti de catre unul dintre parinti (posesor de bilet valid).
 • Cateii sunt bine-veniti la festival, in masura in care nu ii deranjeaza pe cei din jur.
 • Este permis accesul cu aparate foto-video.
 • In zona evenimentului, cat si in cadrul acestuia se vor face fotografii/materiale video pentru care ne rezervam dreptul de a le folosi ulterior in comunicari de uz intern sau extern cu scop comercial sau de marketing. Intrand in aceste zone, puteti fi surprinsi in aceste materiale, asadar, implicit, sunteti de acord sa ne transferati si toate drepturile de folosinta a imaginilor.
 • Fiecare posesor de bilet o sa primeasca la intrare/acces propriul pahar reutilizabil, iar in incinta festivalului exista un loc de spalat aceste pahare. Daca paharul se sparge sau se murdareste foarte tare, acesta se poate schimba cu un pahar nou tot din zona accesului, dar doar daca paharul deteriorat/murdar se returneaza.
 • Paharele oficiale Bucharest Craft Beer Festival au mai multe gradatii (100ml, 200ml, 330ml, 400ml, 500ml), iar vizitatorii pot cumpara bere de la comercianti in functie de ce cantitati doresc.
 • Accesul cu sticle, conserve, mancare sau bauturi de orice fel, artificii, arme, lanturi, substante interzise prin lege, obiecte periculoase, nu este permis, iar organizatorul nu va stoca sau pazi asemenea lucruri.
 • Accesul cu bicicleta in perimetrul festivalului nu este permis. Organizatorii vor asigura o parcare de biciclete, insa e necesar sa va aduceti propriul antifurt.
 • Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 5.000 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.
 • Organizatorii NU asigura locuri de parcare, drept urmare publicul este rugat ca, in masura in care este posibil, sa foloseasca mijloacele de transport in comun.
 • Accesul se incheie la ora 22, in toate cele trei zile de festival.

Reamintim ca organizatorii Bucharest Craft Beer Festival 2018 au pregatit si o categorie speciala de bilete, pentru cei care doresc o experienta all inclusive. Craft Beer Fan Ticket are pretul de 69 de lei si include:

– acces de o zi, in oricare dintre cele trei zile de festival
– 1 portie mancare la alegere, din meniul truck-urilor participante
– 1 draught de bere BCBF
– 1 cafea revigoranta
– 1 voucher de 8% reducere la o comanda de pe Berero.ro
– 1 voucher de 8% reducere la o sesiune de cumparaturi de la The Beer Institute

Atat Craft Beer Fan Ticket, cat si abonamentele si biletele obisnuite se pot cumpara de pe entertix.ro si iabilet.ro, preturile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi si 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.

Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de LIDL, sponsorizat de Jameson si gustat de RADIO GUERRILLA.

Facebook: facebook.com/CraftBeerFestivalRomania
Web: mixtopia.ro/craftbeerfestival
RSVP:  facebook.com/events/2155502744694237