BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL 2019

Programul festivalului și regulile de acces

 

Cea de-a patra ediție a festivalului BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL își deschide porțile vineri, 30 august, la Caro Hotel Bucharest (Barbu Văcărescu 164A). Vor fi trei zile pline cu bere artizanala si mancare delicioasa, cu peste 90 de tipuri de bere, cidru si craft soda, relaxare la iarbă verde, și, evident, muzică bună asigurata de VRTW.

 Cu ocazia celei de-a patra ediții, Bucharest Craft Beer Festival, primul festival de bere craft din România, devine și primul eveniment de anvergură recomandat de Slow Food București Valahia Gusturilor.

Program festivalului se prezinta astfel:

Vineri, 30 august: 17:00-23:00
Sambătă, 31 august: 12:00-23:00
Duminică, 1 septembrie: 12:00-23:00

Line-up-ul culinar al festivalului ii cuprinde pe ArrosticiniCamionetta, Cheese UpDuma’s VanSmokin’ Pig si I,Bubble Waffle.

Și pentru că mâncarea delicioasă merge cel mai bine cu muzica bună, DJ-ii VivianNipple’s Delight si Alexincase, parte din crew-ul VRTW vor asigura coloana sonora a festivalului.

La iesirea din festival, ca in fiecare an, publicul isi va putea cumpara, pentru acasa, berile pe care le-a degustat in timpul festivalului. Selectia de beri prezente in magazin va fi asemanatoare, daca nu chiar mai mare decat cea din festival.

BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL 2019 te invită să incerci peste 90 de etichete de bere si cidru, toate artizanale, fabricate de producatori din întreaga țară si din strainatate.

Unul dintre ingredientele de bază ale BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL este atmosfera creată de un public minunat. Pentru ca experiența să fie și de această dată una foarte plăcută, organizatorii aduc la cunoștința publicului câteva informații utile:

 • Accesul se face pe baza biletului valid, o singură dată, iar participanții vor primi câte o brățară (valabilă o zi în cazul biletelor de o zi, sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor);
 • La intrare vor fi disponibile bilete și abonamente în puncte de vânzare autorizate de către organizatori. Vânzarea și cumpărarea de bilete în afara acestor puncte nu este permisă;
 • Accesul este gratuit pentru copiii sub 12 ani însoțiți de către unul dintre părinți (posesor de bilet valid);
 • Cățeii sunt bine-veniți la festival, în măsura în care nu îi deranjează pe cei din jur;
 • Este permis accesul cu aparate foto-video;
 • In zona evenimentului cat si in cadrul acestuia se vor face fotografii/materiale video pentru care ne rezervam dreptul de a le folosi ulterior in comunicari de uz intern sau extern cu scop comercial sau de marketing. Intrand in aceste zone, puteti fi surprinsi in aceste materiale, asadar, implicit, sunteti de acord sa ne transferati si toate drepturile de folosinta a imaginilor.
 • Fiecare posesor de bilet o sa primeasca la intrare/ acces propriul pahar reutilizabil, iar in incinta festivalului exista un loc de spalat aceste pahare. Daca paharul se sparge sau se murdareste foarte tare, acesta se poate schimba cu un pahar nou tot din zona accesului, dar doar daca paharul deteriorat/murdar se returneaza.
 • Paharele oficiale Bucharest Craft Beer Festival au mai multe gradatii (100ml, 200ml, 330ml, 400ml, 500ml), iar vizitatorii pot cumpara bere de la comercianti in functie de ce cantitati doresc.
 • Accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, lanțuri, substanțe interzise prin lege, obiecte periculoase, nu este permis, iar organizatorul nu va stoca sau păzi asemenea lucruri;
 • Accesul cu bicicleta în perimetrul festivalului nu este permis. Organizatorii vor asigura o parcare de biciclete, însă e necesar să vă aduceți propriul antifurt;
 • Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 3.500 de persoane în același timp, în zona de festival;
 • Organizatorii NU asigură locuri de parcare, drept urmare publicul este rugat ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.
 • Accesul se încheie la ora 22, în toate cele trei zile de festival.

Abonamentele si biletele se pot cumpara de pe iabilet.ro, preturile fiind de 18 lei pentru tichetele de o zi si 40 lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.

Bucharest Craft Beer Festival 2019 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, sponsorizat de Jameson si gustat de RADIO GUERRILLA.

 RSVP: https://www.facebook.com/events/1253358261481195/

Facebook: facebook.com/CraftBeerFestivalRomania

Web: mixtopia.ro/craftbeerfestival