A BURGARI, burgaresc, burgaresti, burgarim vb. 1. A degusta un numar cat mai mare de burgeri, la iarba verde, la BURGERFEST 2018  2. A nu lasa niciun burger neterminat. 3. A te bucura de un weekend in aer liber, cu multa muzica buna, distractie si evident, burgeri senzationali!

Cea de-a patra editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 11 si 13 mai, la deja cunoscuta locatie din Barbu Vacarescu 162 – 164.

In luna mai, cei mai buni burgeri din tara se aduna in Capitala: Verde Stop Arena devine Burgeresti: un stat in stat, un refugiu urban, un paradis al burgerilor.

BURGEFEST, primul mare eveniment outdoor din Bucuresti, asteapta toti iubitorii de burgeri la relaxare la iarba verde si aer curat, la cel mai mare festival de burgareala din tara.

Biletele se vor pune in vanzare pe entertix.ro si iabilet.ro.

BURGERFEST 2018 te invita sa burgaresti cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregatiti de nu mai putin de 27 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Constanta sau Ramnicu Valcea.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarba verde, de concerte si DJ care se vor ocupa de ambianta si multe activitati extra, dedicate celor mari, dar si celor mici. In plus, ca in fiecare an, cateii sunt mai mult decat bine veniti in spatiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al patrulea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalitati relevante din domeniul culinar.

Competitia CEL MAI BUN BURGER are loc din nou si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentantii restaurantelor prezente in competitia dedicata profesionistilor.

Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 18 lei pentru tichetele de o zi si 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 23 aprilie, abonamentele vor avea pretul promotional de 30 de lei.

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.

Facebook: facebook.com/BurgerFestival/
Event Burgerfest 2018: facebook.com/events/2010208572580985/
Web: burgerfest.ro

AFIS_v1_BF IV_bun

Ai ceva de zis?

comments