JURIU

Juriu Burger Battle PROFESIONISTI

Chef Alex Petricean

Chef Alex Petricean

Prima data l-am cunoscut prin intermediul MasterChef, insa ce a urmat avea sa ne dovedeasca faptul ca Alex Petricean este un adevarat explorator al gusturilor, ajungand acum sa fie unul dintre bucatarii de top ai Romaniei. Si-a desavarsit experienta in cateva din cele mai bune restaurante din lume, iar acum si-a deschs propriul restaurant, NOUA, dupa ce anul trecut, in calitate de head chef la Maize a castigat titlul de Bucatarul-sef al Anului 2018 oferit de Gault&Millau. Gault&Millau este primul ghid internațional gastronomic care intră pe piața românească.

Chef Foa

Chef Foa

Florin Scripca (Chef Foa), unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de street food, a inceput sa munceasca in domeniul culinar de la 18 ani. Desi are doar 37 de ani, Foa are o cariera bogata in spate. El este creierul echipei de bucatari Flavours Food Design, Stradale si divizia de catering Flavours.

Chef Nico Lontras

Chef Nico Lontras

Cu multa pasiune si profesionalism, Nico Lontras a influentat lumea gustului din bucatariile din Irlanda, Estonia, Norvegia si, mai ales, din Romania. Este un consultant respectat si apreciat, recunoscut pentru experienta sa bogata si dorinta constanta de evolutie si dezvoltare a tot ce inseamna bun gust in bucatarie. Astazi, prin intermediul firmei Rare Foods Services și impreuna cu Chef Johnny Șușală a investit într-o mică linie de producție artizanală de produse ready to eat, 2Chefs. Produsele se gasesc in Bacania Veche sau online pe realfoods.ro.

Cristina Andreia Dima

Cristina Andreia Dima

Anul acesta, spre deosebire de anii trecuti, juriul BurgerFest are un membru in plus ales din randul publicului participant la festival. In urma unei riguroase selectii si a mai multor zile de scoala teoretica si practica, Cristina Andreia Dima, a fost aleasa sa faca parte din juriul competitiei de profesionisti.