Primul festival din Romania dedicat iubitorilor de bauturi fine si cu traditie prezinta cea de-a doua editie a evenimentului, ce va avea loc in perioada 17 – 19 noiembrie la Casa Presei, Sala de Marmura.

Festivalul va aduce intr-un singur loc peste 150 de etichete de whisky, intr-o mare diversitate de arome si gusturi, de la sortimentele cele mai populare pana la raritati cu o vechime mare, unele in premiera absoluta in Romania.

In cadrul evenimentului, pasionatii de whisky se vor putea delecta cu degustarea diverselor sortimente oferite de cele cateva zeci de branduri ce vor participa la festival. In plus, fata de editia din 2016, patru noi importatori si-au anuntat prezenta in festival, cu o serie de etichete inedite. Lista completa a participantilor va fi anuntata in cel mai scurt timp.

Whisky Fest  se adreseaza tuturor celor care apreciaza calitatile unui whisky adevarat si doresc sa deguste atat o bautura fina, cat si povestea din spatele acesteia. Astfel, in cadrul evenimentului, vor avea loc mai multe sesiuni de mentoring, cu experti si ambasadori de brand din tara si de peste hotare, pregatiti sa spuna povestile nemaiauzite din spatele etichetelor pe care le reprezinta.

Evenimentul se prezinta si cu o oferta culinara conceputa sa complementeze si chiar sa desavarseasca degustarea unui whisky fin. Oferta festivalului va fi variata, de la produse gourmet la ciocolata artizanala.

The Whisky Club, organizatorul evenimentului impreuna cu Mixtopia Live Pro Events, reprezinta cea mai importanta si activa comunitate de iubitori de whisky din Romania. Clubul a fost infiintat in 2013 de cativa oameni pasionati care doreau sa isi impartaseasca impresiile despre vasta lume a whisky-ului, fie ca e vorba de single malt, vatted malt, blend, whiskey Irlandez, bourbon sau whisky japonez.

A sosit momentul ca pasiunea sa fie dusa mai departe si astfel s-a nascut Whisky Fest – un eveniment de trei zile ce va cuprinde degustari, povesti nespune din lumea whisky-ului, invitati de marca din domeniu, dar si muzica buna si bucate alese.

Prima editie a Whisky Fest a avut loc in 2016 si a inregistrat peste 2000 de participanti, fiind primul eveniment din Romania dedicat exclusiv acestei bauturi.

Pretul unui bilet pentru prima vizita la eveniment este de 39 de lei / zi, indiferent de ziua participarii si va include si un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii il vor primi cadou pentru a degusta bauturile din cadrul festivalului. Pentru oricare a doua vizita, accesul va costa doar 20 de lei. Abonamentele vor avea pretul de 70 de lei.

Biletele de 39 lei si abonamentele se pot cumpara din Reteaua IaBilet.ro si in fiecare zi de eveniment la intrare, intr-un numar limitat.

Biletele de 20 de lei se vor gasi doar la intrare si vor putea fi eliberate doar prin prezentarea biletului din ziua anterioara, pe care recomandam doritorilor sa il pastreze.

Whisky Fest 2017 este un eveniment organizat de The Whisky Club si Mixtopia Live Pro Events.

Eveniment exclusiv 18+, tinuta recomandata fiind smart casual.

Facebook: facebook.com/WhiskyFestRomania

Whisky Fest

Despre locatie

Sala de Marmura este un spatiu impresionant prin eleganta si grandoare, situat in aripa centrala a Casei Presei Libere.