Ardmore Traditional Cask Highland Malt

Ardmore, un single malt inconfundabil.

Note de degustare:

Culoare: Un auriu perfect lucios dublat de un parfum ce reflecta influenta celor doua stiluri ale butoaielor in care lichidul este maturat, complementandu-se reciproc pentru a produce o aroma pe cat de fina pe-atat de completa.  Maturitatea ce se remarca provine din butoaiele de origine americana, iar aromele cremoase de mirodenii provin de la butoaiele mai mici de stil vechi. Un strop de apa permite intregii complexitati a maltului afumat de Highland sa fie remarcat. Catifelarea bogata impreuna cu aroma cremoasa usor uscata se combina intr-un raport ideal cu fumul de turba tocmai pentru a oferi un rezultat perfect echilibrat.

Paleta: Arome pline si bogate navalesc cu o nota subtila de turba si o atingere fina de aroma de vanilie. Daca se adauga un strop de apa, atunci aromele se amplifica fiind precedate de cel al unor fructe coapte urmate apoi de nota subtila de turba.

Note nazale: pline, suculente si prelungi. Corpolenta plina si catifelata poate fi apreciata la taria imbutelierii, dar cu doar un strop de apa adaugat, intreaga complexitate poate fi recunoscuta.

Ardmore Traditional Cask Highland Malt

Ai ceva de zis?

comments