Chivas Regal 12 YO

Un brand iconic care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cu un stil bogat si distinct este alegerea perfecta pentru un gentleman modern.

Chivas Regal 12 + carton

Chivas Regal 18 YO

Master Blender-ul casei Chivas, Collin Scott, a creat acest blend unic folosind peste 20 dintre cele mai rare single malt-uri din lume. Fiecare dintre ele are o vechime de cel putin 18 ani si contribuie intr-un mod unic la gustul rafinat si sofisticat al acestui produs.

chivas 18yo

Chivas Regal Extra

Chivas Regal Extra este un blend complex si unic din cele mai speciale single malturi. Butoaiele de sherry, originale din Spania, au fost folosite la invechirea faimosului Olorosso Sherry. Cu o culoare intensa, single malturile invechite ina ceste butoaie au fost selectate de la mici distilerii de traditie.

Chivas_Regal_Extra_Side_Carton_bottle750ml_v2_white

 

Chivas Ultis

Chivas Ultis este expresia vizionara, de neimitat, a stilului Chivas. Doar cinci Master Blenders  (Charles Howard, Charles Julian, Allan Baillie, Jimmy Lang si Colin Scot) si-au dedicat sufletul si pasiunea casei Chivas Regal incepand cu 1909 si pentru asta talentul si dedicarea lor sunt comemorate in acest Special Edition – doar cinci signature single malt-uri din cele mai prestigioase rezerve au fost selectate pentru a crea acest blend fabulos.

CR Ultis 70cl bottle box

Ai ceva de zis?

comments