Dalmore 12 YO

Maturat initial pentru 9 ani in butoaie americane de stejar alb, in care anterior a fost maturat bourbon, este apoi impartit in doua cu mare grija: jumatate isi continua maturarea in butoaiele de bourbon, iar cealalta jumatate este transferata in butoaie vechi de sherry Oloroso in care a fost maturat si rom Matusalem. Complex, dar in acelasi timp echilibrat, Dalmore de 12 ani este epitomul stilului casei Dalmore.

dalmore 12 yo

Dalmore 15 YO

Maturat initial timp de 12 ani in butoaie de stejar alb in care anterior a fost maturat bourbon, urmat apoi de incheierea maturarii pentru inca 3 ani in trei tipuri de butoaie diferite – Amoroso, Apostoles si Matusalem Oloroso, “Dalmore The 15” este un malt robust, insa in acelasi timp cu totul elegant.

dalmore 15 yo

Dalmore 18 YO

Maturat initial pentru 14 ani in butoaie americane de stejar alb in care anterior a fost maturat bourbon, whisky-ul este apoi transferat in butoaie de sherry Oloroso de 30 de ani in care a fost maturat si rom Matusalem.  Imbuteliat la 43% vol, Dalmore de 18 ani ofera un gust provocator si intens cu un gust prelungit de scortisoara cu usoare tente de nuca.

dalmore 18 yo

Dalmore Cigar Malt Reserve

The Dalmore Cigar Malt Reserve beneficiaza ca urmare a unei selectii extrem de atente a trei tipuri de butoaie in care este maturat: butoaie de stejar alb americane in care a fost maturat burbon, butoaie Matusalem oloroso sherry vechi de 30 de ani precum si barice de vin Cabernet Sauvignon. Imbuteliat la 44% alc/vol, corpolenta, structura si caracterul acestei expresii este unic.

Dalmore Cigar Malt Reserve

Ai ceva de zis?

comments