Glenmorangie este cel mai complex whisky de malt din lume. Fiecare picatura ofera experiente gustative, tactile si aromatice fascinante.

Timp de 165 de ani, cunostintele si experienta legate de productia whisky-ului Glenmorangie au fost transmise din generatie in generatie. Expresia autentica a bauturilor Glenmorangie dezvaluie complexitatea ispititoare si un rafinament desavarsit. In afara acestui lucru, Glenmorangie este preocupat de puritatea si calitatea apei, fiind chiar proprietarul unui izvor – Tarlogie Springs. In acest fel, distileria foloseste doar apa filtrata in mod natural, in adancuri, timp de 100 de ani.

Glenmorangie 10 YO

Whisky maturat timp de 10 ani in butoaie de bourbon. Buchetul te duce cu gandul la o livada de mandarini, lamai caisi, meri si peri. Gasim si o nota de inghetata de vanilie cu banane dar si geranium si menta salbatica. Contine 40% alcool. Filtrat la rece.

Glenmorangie 10YO

Glenmorangie 18 YO

Maturat initial in butoaie de bourbon si apoi inca o perioada in butoi de sherry. Buchetul contine note de baza de miez de nuca combinat cu dulceata prospata a unui toffee cu smantana care lasa locul vaniliei cremoase. Tot aici gasim si atingerea vibranta a citricelor si note de miere. Contine 43% alcool. Filtrat la rece.

Glenmorangie 18YO

Glenmorangie The Quinta Ruban

Lasat sa se matureze timp de 10 ani in butoaie de bourbon si inca doi ani in butoi de porto. Simtim aroma lumanarilor aprinse, mandarinelor proaspat cojite si ciocolatei belgiene cu menta, cat si a cojii de nuca aruncate in foc, a nucsoarei si a santalului. “Ruban” inseamna in limba celta “rubin”. Contine 46% alcool. Nefiltrat la rece.

Glenmorangie Quinta Ruban

Glenmorangie The Lasanta

Lasat sa se matureze timp de 10 ani in butoaie de bourbon si inca 2 ani in butoi de sherry. Are o aroma de stafide de ciocolata, ceara din fagurele de albine si note delicate de caramel. Mai recunoastem si esente de citrice, zahar ars si inghetata de rom. In limba celta “lasanta” inseamna “cordilitate si pasiune”. Contine 46% alcool. Nefiltrat la rece.

Glenmorangie Lasanta

Glenmorangie The Nectar D’or

Lasat sa se matureze timp de 10 ani in butoaie de bourbon si inca doi ani in butoi de sauterne. Se simte aroma cofetariilor frantuzesti pline de miros de pandispan si tarte de lamaie cu crem turnata desupra. Destul de puternica este aroma de stafide, curmale, ghimbir, fulgi de cocos si nucsoara. “Or” inseamna aur in limba celta. Contine 46% alcool. Nefiltrat la rece.

Glenmorangie Nectar D'or

Ai ceva de zis?

comments