Ole Smoky Harley Davidson Road House Customs Charred Moonshine

Nimic nu e mai bun pentru cu cei care iubesc drumul batatorit cu motociletele Harley-Davidson decat Road House Customs™ Moonshine. Acest blend special de moonshine si whiskey este puternic si fin, un inceput perfect pentru povestirile de dupa calatorii. Are 51,5 de grade si este creat cu respect pentru Motorul Harley-Davidson 103™ cu doua axe cu came. Este moonshine-ul care celebreaza drumetiile cu Harley Davidson.

Ole Smoky Harley Davidson Road House Customs

Ole Smoky Apple Pie Moonshine

Moonshine-ul este la fel de American precum placinta cu mere. Asa ca a fost natural sa realizam un blend facut din suc de mere pur, scortisoara macinata si alte mirodenii cu whiskey-ul nostru pentru a crea Ole Smoky® Apple Pie Moonshine. Aceasta combinatie delicioasa de arome poate aduce amintiri legate placinta calda de mere intr-o seara racoroasa de vara si savureaza la fel de usor.

Ole Smoky Apple Pie Moonshine

Ole Smoky Apple Pie Moonshine

Gata cu gluma, este momentul sa ridicam concentratia. La 64% ALC/VOL. Este clar, curat exact cum trebuie sa fi e un moonshine. Puritatea si perfectiunea sunt numele jocului cand vine vorba de Ole Smoky® Blue Flame Moonshine. Dovada calitatii acestui moonshine se vede in culoarea focului – daca flama e albastra, e adevarat.

Ole Smoky Apple Pie Moonshine.png

Ole Smoky White Lightnin

Un fulger cum nu s-a mai văzut. Ole Smoky® White Lightnin’ Moonshine este alimentarea de care ai nevoie pentru a începe noaptea. Creat a fi 100% neutru cu scopul de a fi super mixabil, White Lightnin’ poate aprinde fiecare cocktail. Este mult mai decisiv într-un cocktail decat opţiunile obişnuite precum ginul sau vodka şi oferă cocktailului spiritul de care are nevoie.

Ole Smoky White Lightnin’

Ole Smoky Hunch Punch

Sa inceapa petrecerea. Un pas inimos inainte fata de punch-ul de la petreceri de care-ti amintesti, Ole Smoky® Hunch Punch Moonshine este un amestec delicios care este rezultatul combinarii moonshine-ului nostru fi n cu un blend de vara de sucuri de fructe din portocale, ananas si cirese. Singurul lucru de facut este sa pui gheata in frapiera.

Ole Smoky Hunch Punch

 

Ai ceva de zis?

comments