The Famous Grouse este whisky-ul favorit al Scotiei, un lucru de care brandul este mai mandru decat orice altceva. A fost creat in anul 1896 de catre Matthew Gloag, a carui semnatura este inca imprimata pe fiecare sticla de The Famous Grouse care se vinde astazi. Nimeni nu are gusturi mai rafinate privitoare la scotch decat scotienii insisi, care consuma cate trei inghitituri de The Famous Grouse la fiecare secunda!

Mostenirea bogata a brand-ului este sarbatorita la casa de cinci stele a brand-ului, The Famous Grouse Experience din Glenturret, cea mai veche si functionala distilerie scotiana din Perthshire.

Caracteristici

Sunt multe motive pentru care brand-ul si-a castigat titlul “Famous” si recunoasterea precum “Scotland’s favourite”. Grija si atentia echipei de experti “whisky-makers” ce se afla in spatele brand-ului sunt vitale pentru a atinge constant aceeasi aroma si calitate premium. Creatorii whisky-ului The Famous Grouse folosesc cele mai bune ingrediente si butoaie de sherry si bourbon pentru a obtine un whisky cu gust robust, fin si arome bogate, o traditie inceputa de familia fondatoare in urma cu peste 100 de ani. Viziunea pastrata si astazi este una simpla: aceea de a crea cel mai bun blended whisky.

Picture1

Ai ceva de zis?

comments